ДЕТОКСИКАТОРИ-Китай, последна модификация с 5 режима на работа;ПРОМОЦИЯ супер цена- само 600 лв.; ВИБРОКОЛАНИ за масаж и отслабване със сауна-ефект, 130 лв.;УРЕД ЗА ОТЛЕЖАВАНЕ НА СПИРТНИ НАПИТКИ, 1 л. ракия за 20 мин. отлежава 1 г., 70 лв.; УЛТРАЗВУКОВА мини ПЕРАЛНЯ, 70 лв.; ОТКАЖИ ПУШЕНЕТО завинаги с Е-цигара, 130 лв.; ИКОНОМИЯ НА ТОК с вносен уред до 30%, 60 лв.; СТЕЛКИ ЗА ОБУВКИ от производител, 0,25-0,55 лв./чф. на едро; ДОСТАВКА по куриер за цялата страна; получаване на следващия ден!

Powered By Blogger

3.25.2009

ОТКАЖИ ПУШЕНЕТО ЗАВИНАГИ С ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА - КИТАЙ











ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ - КИТАЙ

ЕЛЕКТРОННАТА ЦИГАРА И ЛУЛА (Е-цигара, Е-лула) е съвременно електронно чудо - не ръси пепел, дими като цигара, но не замърсява въздуха. Не се нуждаете от огън, за да я запалите, но гори.

Усещането, като пушите е почти същото, както при истинска цигара (лула), но без да полепват вредни катрани по дробовете Ви и без да дразните околните непушачи.

Технологичната новост е изобретена в Китай, но от скоро е хит на Запад и у нас и бързо стана мода сред пушачите, желаещи да се откажат от вредния навик.

Е-цигара (лула) е предназначена за отказване или намаляване на цигарите. Но може да се използва и от дългогодишни и силно зависими пушачи, които не издържат без никотин на забранени за пушене места.

Е-цигара е значително постижение на съвремените технологии – модерен електронен уред, който не само опазва здравето на пушача и не замърсява околната среда, но и не създава опасност за здравето на пасивните пушачи.

Е-цигара създава привиден дим, отделяйки само водна пара, която не съдържа вредни за хората и околната среда вещества, характерни за обикновената цигара.

Е-цигара (лула) Ви осигурява същото чувство, както и при пушенето на обикновена цигара, но без вредните последици за Вашия организъм.

Сменяемият пълнител на е-цигара се зарежда с никотинов разтвор, който се добива от тютюн чрез биотехнология, отстраняваща от него вредните субстанции.

Използването на един пълнител замества изпушването на 3- 5 кутии обикновени цигари (1200–1500 всмуквания, а съдържанието на никотин е по-малко отколкото в една кутия и излиза много по-евтино на пушача, защото един пълнител е многократно по-евтин (2,28 лв.), отколкото 3-5 кутии цигари.

Можете да избирате между четири вида пълнители, според съдържанието им на никотин: с високо ниво на никотин, със средно, ниско и без никотин (High, Medium, Low и No).

Първоначално се използва патрона с високо съдържание на никотин около 4-6 седмици при нормална интензивност на пушене; следва патрон със средно съдържание 8–12 седмици; с ниско 3–4 седмици и накрая патрона без никотин 1–2 седмици и окончателно отказване от пушенето. Времето за всяка от тези стъпки е твърде индивидуално.

За Е-цигара (лула) може да чуете и добри и лоши отзиви. Преди да решите да я закупите трябва да знаете, че отказването от вредния навик и пристрастяването към пушене зависи най-вече и само от ВАС!

Е-цигара не се препоръчва за тийнейджъри и малолетни, за непушачи, за бременни и кърмачки.

Обобщавайки могат да се направят следните ИЗВОДИ:

- държите в ръката си Е-цигара, както истинската;

- димът не дразни околните и не оставя неприятни аромати и миризми;

- няма запалване, пепел и опасност от пожар;

- няма катран, вредни съставки или други канцерогенни вещества;

- можете да пушите в места, където е забранено пушенето;

- с Е-цигара (лула) много лесно, бързо, безболезнено и завинаги да се откажете от вредния навик да пушите.

Ако желаете да «пушите здравословно» и най-вече да се откажете завинаги от пушенето, Е-цигара (лула) ще Ви е в голяма помощ в това Ваше начинание .

Е-цигара е с размери Ф13,5 мм и дължина 145 мм, тегло 35 гр.(без батерия – 24 гр.). Има мъжки и дамски вариант на Е-цигара, както и вариант Е-лула. Комплектът се състои от три части: атомизатор, батерия (с една резервна) и два пълнителя (патрони)

ЦЕНА на комплект: 130 лв., на 5 допълнителни патрони (около 20 кутии цигари) - 13 лв.; Е-лула: 150 лв., на 5 допълнителни пълнители /патрони/– 25 лв.

ЗА КОНТАКТИ И ПОРЪЧКИ:

02/872 41 71; 0889/537 539
boykostv@dir.bg; sintia_82@abv.bg

Изпращане по куриер на фирма “Еконт” с наложен платеж; такса до поискване:
6,40 лв., а на адрес: 7,70 лв. и получаване на следващия ден

ИНТЕРНЕТ:
www.sisi-bobi.blogspot.com
www.bobid.dir.bg

Powered By Blogger