ДЕТОКСИКАТОРИ-Китай, последна модификация с 5 режима на работа;ПРОМОЦИЯ супер цена- само 600 лв.; ВИБРОКОЛАНИ за масаж и отслабване със сауна-ефект, 130 лв.;УРЕД ЗА ОТЛЕЖАВАНЕ НА СПИРТНИ НАПИТКИ, 1 л. ракия за 20 мин. отлежава 1 г., 70 лв.; УЛТРАЗВУКОВА мини ПЕРАЛНЯ, 70 лв.; ОТКАЖИ ПУШЕНЕТО завинаги с Е-цигара, 130 лв.; ИКОНОМИЯ НА ТОК с вносен уред до 30%, 60 лв.; СТЕЛКИ ЗА ОБУВКИ от производител, 0,25-0,55 лв./чф. на едро; ДОСТАВКА по куриер за цялата страна; получаване на следващия ден!

Powered By Blogger

3.04.2009

УРЕД ЗА ОТЛЕЖАВАНЕ НА СПИРТНИ НАПИТКИ





НОВО!
НОВО!
НОВО!
НОВО!
НОВО!
НОВО!
НОВО!

НОВО!
УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА СТАРЕЕНЕ (отлежаване) НА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

ЛИТЪР ОТЛЕЖАЛА РАКИЯ - само за 20 минути!

ПОДОБРЯВА се ВКУСА, ПРЕМАХВА се ЕТИЛОВИЯ АЛКОХОЛ и не се ПРЕДИЗВИКВА ГЛАВОБОЛИЕ и НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ!

Край на чакането с години за отлежала домашна ракия и добро вино!

Ултразвуковият уред „Volcano Expert" е първият уред за битово приложение, произведен по японска технология за изкуствено стареене (отлежаване) и пречистване на различни видове алкохолни напитки (ракия, водка, мастика, уиски, вино, коняк, ликьори и др.), както за домашно приготвени, така и за закупени от магазина всякакъв вид алкохолни напитки.

Предназначен е и за акустична обработка на вода от чешмата, водни разтвори, течни хранителни продукти (мляко, плодови сокове и др.), негазирани алкохолни напитки, с цел дезинфекция, подобряване на вкусовите качества и удължаване срока на съхранение. Това помага и за предотвратяване на стомашно-чревни инфекции и заболявания..

Мощното ултразвуково поле, създавано при работа на уреда гарантира:

- премахване на вредни интермолекулярни и разграждане на високомолекулни съединения в алкохола;

- активиране процесите на естерификация, които подобряват вкусовите качества, получавани при продължително стареене на алкохола;

- пълна дезинфекция и удължаване срока на съхранение на всякакъв вид течности;

Само 20 минути на литър обработка с уреда, състарява алкохолните напитки с около година и подобрява вкусовите им качества на изцяло нов принцип – кавитационно действие на ултразвуковите вълни.

Чрез ултразвуковата обработка, спиртните напитки могат да се освободят от редица вредни компоненти, които влошават вкусовите и ароматни качества на алкохола. След обработката се намаляват нивата на амилов, изоамилов, изобутилов и пропилов алкохоли. Това се дължи на много химически реакции, част от които не протичат при традиционното отлежаване /стареене/.

При обработката се унищожават всички микроорганизми в течността и по повърхността на потопените в нея тела.

Алкохолните напитки, независимо дали са от магазина, или са домашно производство, съдържат вредни вещества, които се отразяват не само върху вкуса, но могат да са опасни и за здравето. Качеството им се подобрява при многогодишно отлежаване в дървени съдове /бъчви/, но това отдалечава във времето момента, в който питието постига максимални вкусови и ароматни качества.

Под действието на ултразвуковия уред „Volcano Expert" се постига ускорено стареене /отлежаване/ на алкохола, тъй като се ускоряват редица физикохимични процеси, водещи до отделянето на вредните компоненти – лесно летливи (метилов алкохол и ацеталдехид), и деструкция на високомолекулните съединения. Едновременно с това протича естерификация с участие на естествените компоненти на дестилатите – етилов алкохол и органични киселини (винена, оцетна, лимонена, ябълкова и др.), при което се образуват естери – ароматни вещества. В резултат се подобряват ароматните и вкусови характеристики на напитките, като се запазват непроменени цветът и бистротата им.

Благодарение на действието на „Volcano Expert", обработеният алкохол не предизвиква сутрешно главоболие и неразположение, поради отстраняване на метиловия алкохол и на компонентите, причиняващи тези ефекти.

С помощта на „Volcano Expert" всеки алкохол се превръща в напитка с изключително високо качество. Минималното време за обработка с ултразвуковия уред е 20 минути за литър (максимум едновременна обработка -10 л.), като напитката се състарява (отлежава) с около една година. При удължаване на времето се постигат много по-добри резултати.

Експерементално е установено, че обработеният с ултразвук алкохол се усвоява и разгражда в организма около 30% по-бързо, в сравнение с необработения, което е сигурна гаранция за повишаване на неговото качество. НАЗДРАВЕ!

ЦЕНАТА на уреда е 69 лв., докато в Япония той се продава за 350 евро.
Гаранция 1 г.

Забележка: Уредът не се продава в магазините
ЗА КОНТАКТИ:

02/855 26 35; 0887/255 692;
albods@abv.bg

ЗА ПОКУПКИ:

София, жк "Яворов", бл. 58, вх.А, партер, сем. Стоянови или се изпраща по куриер с наложен платеж; такса до поискване: 6,70 лв., на адрес: 8 лв. и получаване на следващия ден.
Powered By Blogger